Buitenschoolse opvang 

Samen met Ludens Kinderopvang biedt de St Jan de Doperschool kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar buitenschoolse opvang. Na schooltijd, in vakanties en op studiedagen van school worden uw kinderen onder deskundige begeleiding tot zes uur 's avonds opgevangen. 

 De BSO van Ludens bevindt zich in de school en heet BSO Rootz. Rootz Naschoolse Opvang biedt plaats aan maximaal 40 kinderen, voornamelijk van de St. Jan de Doperschool. Er is naschoolse opvang van maandag tot en met vrijdag en daarnaast op vakantie- en studiedagen. U wilt meer weten? Voor meer informatie of als u eens een kijkje wilt nemen bij een groep kunt u bellen met Sabine de Boer, hoofd buitenschoolse opvang van Ludens in onze wijk. Telefoonnummer: 06 - 34 49 17 99 of s.deboer@ludens.nl

 U kunt ook bellen met BSO Rootz zelf, voor informatie of een afspraak, op 06 - 34 49 18 00 De centrale afdeling Informatie & Planning van Ludens is bereikbaar onder telefoonnummer: 030 256 7070, of via ip@ludens.nl. Zij kunnen kijken op welke dagen er ruimte is. We raden u aan om uw kind(eren) tijdig aan te melden. Voor meer informatie over Ludens kunt u kijken op www.ludens.nl.